štvrtok 21. júna 2012

Hot Pink Beblesh Balm BB & Gold Label VIP Beblesh Balm

 Vďaka stránke coolbeanz sme mali možnosť vyskúšať každá jeden BB cream. Je to jeden z najlepších spôsobov ako zaťažovať pleť v lete menej.
Skin79 Hot Pink Super Beblesh Balm BB
Potešilo ma milé balenie. (Ružovéé!!!) :-) veľkosť 5ml nájdete tu.
Prvá vec ktorú som si všimla je farba. Je písaná béžová no je to 100% ivory. Vieme to posúdiť keďže obe používame tento najsvetlejší odtieň. Voňa je jemná, kvetinová. Vhodná práve na toto teplé letné obdobie.
Je určený pre normálnu až jemne mastnejšiu pleť. Presne pre mňa (Iw). Čo sa prekrytia týka - je veľmi ľahké. Síce zjednotí pleť no na kruhy pod očami je nutné aj tak použiť korektor. Konzistenciou je skvelý, nie úplne vodový ba skôr by som povedala hustý. Pleť nezamastí skôr ako po 2-3 hodinách.
 Skin79 Gold Label VIP Super Plus Beblesh Balm
 Tak ako Hot Pink tak aj Gold Label je veľmi hustý. Vhodný najmä na suchú a normálnu pleť. Vytvára jemnú pleť a hydratuje pokožku. Má trochu sivý podton. Vydrží pomerne rovnako dlho ako Hot Pink - pre matný vzhľad doporučujem mať pri sebe pre každý prípad púder. Začervenané miesta zjednotí no nie na 100%.
Imponuje nám že je hustý (ako klasický make up) kvalitou je skutočne na vyššej úrovni. Vrelo odporúčame. Oba produkty (a mnoho ďalších) nájdete http://www.coolbeanz.sk/.

Iw&Daisy

1 komentár:

evie povedal(a)...

no rozhodne vyzeraju dobre!, osobne mna zaujala skor ruzova verzia...