streda 13. júna 2012

Avon - Foot Works

 Teraz úprimne, kto z vás sa skutočne stará o svoje chodidlá ? Nie, strihanie nechtov sa neráta! :-) Avon foot works (Lavender) je môj prvý krém na nohy. Priznám sa že som na to tiež kašľala (doteraz). Ale kedže sa blíži leto a s tým aj nosenie sandál, žabiek či baleriniek ... chcem aby moje nohy vyzerali zdravo a jemne.

Krém foot works je určený na odstránenie suchej a drsnej pokožky. Používam ho zatiaľ tretí deň takže neviem s istotou povedať či funguje ale pravdou je že po nanesení sú chodidlá mäkšie a jemnejšie. Okrem toho krásne vonia (Lavender - Levanduľa). Osobne si nanášam krém na nohy vždy pred spaním pretože nikdy cez deň veľa neobsedím (hlavne vtedy keď si ho dám  spomeniem si na 100 vecí ktoré musím urobiť a kam ísť) :-D. Bežná cena je 5eur TU ho však môžete kúpiť lacnejšie :-).
Iv.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Heh, já se o chodidla starám teda v každou dobu roku, je to vážně divné? :D lidi se často diví že mám pěstěná chodidla ale mě to připadá už samozřejmé :)) jinak levandulový krém jsem také měla, ale používala bych ho kvůli vůni spíše v zimě nebo na jaře.. na léto preferuji ovocné, letnější.